Αλλαγές Προϊόντων

Αλλαγές γίνονται εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε το προϊόν.

Αν θέλετε να να αλλάξετε ένα προϊόν, δεν έχετε παρά μόνο να επικοινωνίσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο greecejaya@gmail.com, μέσω του Chat που βρίσκεται δεξία κάτω στην Ιστοσελίδα ή μέσω των Facebook και Instagram.

Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, έχετε το δικαίωμα της αντικατάστασης ή της επιστροφής των χρημάτων σας.

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα να αποστείλεται το δέμα με δικό μας Courier με έξοδα αποστολής 4€, ενώ για να παραλάβετε το νέο δέμα τα έξοδα αποστολής είναι επίσης 4€.


Προϋποθέσεις:

1) Προϊόντα με δικαίωμα επιστροφής ή αντικατάστασης είναι εκείνα που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία (πλύσιμο, σιδέρωμα, κοπή και άλλες ενέργειες που παραβιάζουν την ακεραιότητά τους όπως επίσης και η αφαίρεση ετικετών).

2) Στα μαγιό δεχόμαστε αλλαγές εάν και εφόσον δεν έχει αφαιρεθεί το ειδικό προστατευτικό αυτοκόλλητο κάλυμμα που εμποδίζει την επαφή με το δέρμα.

Μόλις είμαστε σίγουροι ότι η αποστολή σας πληροί αυτές τις προϋποθέσεις, το αίτημα σας γίνεται αποδεκτό και η εταιρεία μας θα προβεί στην άμεση αλλαγή-αντικατάσταση (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) και αποστολή του νέου προϊόντος.

Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων είναι αποκλειστικά δική σας για αυτό και θα πρέπει να εξασφαλίσετε την ασφαλή μεταφορά του και να φροντίσετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σύντομα.